Schilderen op Nummers, hoe werkt het

Schilderen op Nummer (ook wel Paint by numbers, Schilderen volgens nummer en Nummertjes schilderen genoemd) is een techniek waarbij een schilderij wordt vervaardigd aan de hand van een tekening die bestaat uit rastertjes die voorzien zijn van een nummertje. Deze nummertjes corresponderen met de kleuren waarmee de rasters moeten worden ingekleurd. Met deze schildertechniek wordt het voor iedereen mogelijk om een schitterend schilderij te maken.

Alle benodigdheden in 1 doos

In een Schilderen-op-Nummerdoos vind je de afbeelding op schilderkarton, alle benodigde verf en penselen. Bij de Schilderen-op-Nummerpakketten die wij aanbieden worden alle benodigde kleuren meegeleverd, waardoor je de verf niet hoeft te mengen. Wel vraagt het gebruik van de verfpotjes de nodige zorgvuldigheid om uitdrogen tegen te gaan. Lees er alles over op onze informatiepagina over Schilderen op Nummer verf.

Nog niet eerder een Schilderen-op-Nummerpakket gemaakt of behoefte aan enkele tips & trucs? Lees dan onze informatiepagina met Schilderen op Nunmmer tips & trucs!

Hoe werkt Nummers SchilderenStap 1:
Leg je canvas op een plat oppervlak. Organiseer je acrylverf.

Hoe werkt Nummers SchilderenStap 2:
Zorg ervoor dat het nummer van de verf overeenkomt met het nummer op het canvas.

Hoe werkt Nummers SchilderenStap 3:
Sta achterover en bewonder je mooie werk!