Over ons

Dank je wel voor het bezoeken van onze website. Je bent helaas niet de eerste, meer dan 8.000 blije klanten hebben ons al bezocht. Wilt u weten wie wij zijn? Hier is een korte inleiding.

Alles begon op 15 juli 2017, toen ik het eerste schilderij op nummer ontving voor mijn verjaardag. Ik was direct verkocht en begon te zoeken naar een plek om een eigen foto schilderij te bestellen, maar ik kon nergens een vinden. Ook merkte ik snel dat de kwaliteit van de schilderijen varieerde per website. Hierom begon ik mijn zoektocht naar hoge kwaliteit schilderijen op nummer en ik kwam tot de conclusie dat die er in Europa niet waren. Dit gaf mij een idee om Nummersschilderen.nl te beginnen.

Nummersschilderen.nl is ontstaan met de focus op eigen foto schilderijen en we willen ook de markt van de standaard schilderijen op nummer overnemen. Van een één persoon webshop zijn we nu een volledig team dat dag en nacht voor u klaar staat. We zijn er trots op en dat laten we zien door de beste kortingen, leukste winacties en beste kwaliteit producten.

Als u vragen heeft over hoe we ontstaan zijn of over een product of bestelling, bekijk dan onze contactpagina en stuur ons gerust een berichtje!

Met vriendelijke groet,

Team Nummers schilderen