Bloemen

Toont alle 4 resultaten

Schilderen op nummer bloemen

Schilderen op nummer bloemen is een unieke en creatieve manier om uw liefde voor bloemen te uiten. Met onze schilderijen op nummer bloemen pakketten, kunt u een prachtig kunstwerk creëren zonder veel ervaring of vaardigheid te hebben.

Onze schilderijen op nummer bloemen pakketten bevatten alles wat u nodig heeft om uw schilderij te voltooien, waaronder een geprinte canvas, verf en een penseel. Het canvas is voorzien van nummers die corresponderen met de verfkleuren, zodat u stap voor stap kunt volgen en een prachtig kunstwerk kunt creëren.

Kijk gerust rond op onze website en ontdek onze bloemencollectie, we zijn er zeker van dat er voor iedereen wel een geschikt schilderij tussen zit. Zit er niks voor jou tussen? Neem een kijkje bij de Schilderen op nummer eigen foto! 

-50%
(15) 19.95
Bekijk nu!
-50%
(6) 19.95
Bekijk nu!
-50%
(14) 19.95
Bekijk nu!
-50%
(1) 19.95
Bekijk nu!

Met onze schilderijen op nummer bloemen, kunt u een prachtige aanvulling maken op elke kamer in uw huis. Of u nu een ervaren kunstenaar bent of een beginner, onze schilderijen op nummer bloemen zijn een geweldige manier om uw creativiteit te uiten en tegelijkertijd een prachtig kunstwerk te creëren.
Onze bloemen schilderijen zijn ook een perfect cadeau voor een geliefde, vriend of familielid die van bloemen houdt of als een geweldig project om samen aan te werken met kinderen.