Veelgestelde vragen

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar, 24/7. Op deze pagina kun je antwoorden vinden op veelgestelde vragen. Als jouw antwoord er niet tussen staat, neem dan contact met ons op via de knop onderaan de pagina.

Verzending

Heb je vragen over hoe jouw bestelling wordt geleverd of verzonden? Klik op het icoontje op onze website voor antwoorden op al jouw vragen over de levering en verzending.

Betaling

Heb je vragen of opmerkingen over hoe een betaling wordt uitgevoerd? Klik op het icoontje voor meer informatie over de betalingsopties en hoe je een betaling kunt uitvoeren.

Retourneren

Wil je jouw bestelling retourneren of annuleren? Klik op het icoontje voor meer informatie over hoe je een retour of annulering kunt aanmaken.

Veelgestelde vragen

De levertijd van een bestelling is afhankelijk van het bestelde product. Er zijn producten die bijvoorbeeld de volgende dag worden geleverd, terwijl andere producten een langere levertijd hebben. Bijvoorbeeld, een artikel dat in de categorie “morgen in huis” valt, zal de volgende dag worden geleverd. Een eigen foto schilderij heeft een gemiddelde levertijd van 1-4 weken. Controleer de informatie over de levertijd van een specifiek product voordat je een bestelling plaatst.

Het annuleringsbeleid verschilt per artikel. Bijvoorbeeld, een eigen foto kan binnen twee uur na het plaatsen van de bestelling kosteloos worden geannuleerd, maar als de productie al is begonnen, kan de bestelling helaas niet meer worden geannuleerd. Een standaard schilderij kan geannuleerd worden totdat de bestelling is verzonden. Wees er zeker van dat je de informatie over het annuleringsbeleid van een specifiek product leest voordat je een bestelling plaatst, zodat je weet wat je kunt verwachten.

Al onze schilderijen worden gemaakt vanuit eigen productie. Wij gebruiken de nieuwste machines en expertise om de mooiste schilderijen op nummer te creëeren in de industrie. Wij versturen elke bestelling zelf vanuit ons warenhuis in Barneveld!

Zeker! Jij kan vrijblijvend een voorbeeld opvragen via de e-mail. De klantenservice staat te popelen om jouw foto om te zetten in een mooi schilderij op nummer.