I.v.m de coronapandemie zien wij dat sommige leveringen vertraging opleveren, onze excuses hiervoor. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken, maar zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen is hier sprake van overmacht.

Algemeen
De artikelen die u in onze webwinkel aantreft zijn scherp geprijsd. Wij kunnen u deze scherpe prijs alleen maar aanbieden door onze kosten zo laag mogelijk te houden, daarom hebben wij een beperkte voorraad in ons magazijn. Wanneer wij het door u bestelde product niet op voorraad hebben dan wordt uw bestelling rechtstreeks vanuit onze leverancier naar het door u opgegeven afleveradres verzonden.

Wanneer uw bestelling uit meerdere producten bestaat dan doen wij ons uiterste best om dit in één pakket te verzenden. Helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd mogelijk te zijn, wij vragen om uw begrip hiervoor.

Verzendkosten
Voor onze bestellingen brengen wij geen verzendkosten in rekening.

Levertijden
Uw bestelling wordt binnen 3 werkdagen na ontvangst verwerkt in ons systeem.

Nadat de order is verwerkt wordt uw bestelling gemiddeld met 7-9 werkdagen afgeleverd (voor België geldt  9-11 werkdagen).

U ontvangt van ons een e-mail met een track & trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Deze informatie is niet voor alle orders beschikbaar welke verzonden worden.

Let wel, dit betreft gemiddelde levertijden. Wanneer de bestelling rechtstreeks vanuit de leverancier wordt verzonden kan de levertijd oplopen. De maximale levertijd bedraagt dan ook 45 werkdagen.