Algemeen
De artikelen die u in onze webwinkel aantreft zijn scherp geprijsd. Wij kunnen u deze scherpe prijs alleen maar aanbieden door onze kosten zo laag mogelijk te houden, daarom hebben wij een beperkte voorraad in ons magazijn. Wanneer wij het door u bestelde product niet op voorraad hebben dan wordt uw bestelling rechtstreeks vanuit onze leverancier naar het door u opgegeven afleveradres verzonden.

Wanneer uw bestelling uit meerdere producten bestaat dan doen wij ons uiterste best om dit in één pakket te verzenden. Helaas blijkt dit in de praktijk niet altijd mogelijk te zijn, wij vragen om uw begrip hiervoor.

Levering
Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen na ontvangst verwerkt in ons systeem.

Nadat de order is verwerkt wordt uw bestelling gemiddeld met 7-9 werkdagen afgeleverd (voor België geldt  9-11 werkdagen).

U ontvangt van ons een e-mail met een track & trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Deze informatie is niet voor alle orders beschikbaar welke verzonden worden.

Bovenstaande betreft gemiddelde levertijden. Wanneer de bestelling rechtstreeks vanuit de leverancier wordt verzonden kan de levertijd oplopen. De maximale levertijd bedraagt 60 werkdagen.

Wanneer de verzendinformatie via de tracking code aangeeft dat de bestelling is geleverd, maar u heeft deze niet aan huis ontvangen, dan dient u dit binnen 5 werkdagen vanaf de leveringsdatum aan ons door te geven. Indien er geen contact binnen deze termijn met ons is opgenomen, dan beschouwen we de levering als correct afgeleverd.