Gratis verzending
Bestellingen boven €10,- worden gratis aan huis geleverd. Om de kosten van de artikelen laag te houden bestellen wij de artikelen rechtsteeks bij de leverancier.

Verzendingen
Wij bieden internationale verzendservices aan. Er zijn echter een aantal locaties waar we niet naartoe kunnen verzenden. Als je toevallig uit een van die landen komt, nemen we contact met je op.

Tracking informatie
Indien de bestelling traceerbaar is ontvangt u een e-mail met een trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden. Het volgen van verzending is niet altijd beschikbaar, dit hangt af van de leverancier welke de artikelen rechtstreeks afstuurt. Om logistieke redenen kunnen items in dezelfde aankoop in afzonderlijke pakketten worden verzonden, zelfs als u gecombineerde verzending hebt opgegeven.

Als je nog andere vragen hebt, neem dan contact met ons op en we zullen ons best doen om je te helpen.

Levertijd
De levertijd varieert per locatie. Dit zijn onze schattingen:

LOCATIE GEM. LEVERTIJD
Nederland 5-7   Werkdagen
Belgie 7-9   Werkdagen
Duitsland 7-9   Werkdagen
Luxemburg 9-11   Werkdagen

Bovenstaande levertijden zijn gemiddelde levertijden niet inclusief 2-3 dagen verwerkingstijd. Afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bestelling en de verzendleverancier kan het voorkomen dat de levertijd langer is dan de genoemde gemiddelde levertijd. De maximale levertijd bedraagt 30 werkdagen.

Douane
We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele aangepaste kosten zodra de items zijn verzonden. Door onze producten aan te schaffen, stemt u ermee in dat een of meer pakketten naar u kunnen worden verzonden en mogelijk douanekosten ontvangen wanneer ze in uw land aankomen.