Dat onrustige gevoel wanneer je de kamer rond kijkt en denkt ik wil iets veranderen hier, wie kent het niet? 

Sommige mensen zijn gezegend met creativiteit en zijn hun hele leven al aan het knutselen. Ze zien een lege muur en binnen no time hangt deze vol met foto’s of met het juiste kunstwerk in de perfecte kleur. 

Inspiratie Nummer Schilderen - Interieur Design

Maar hoe vaak wordt de ruimte aan de muren verwaarloost? De vraag is: moet je een kunstkenner zijn om je huis leuk in te richten? Wij vinden overduidelijk van niet! Met zelf geschilderde, kleurrijke doeken breng je met gemak gezelligheid en leven in huis.

Een interieurstijl bepaald vaak de sfeer in een kamer. Het kan een ruimte echt huiselijk en knus maken, juist licht en levendig, of speels en kleurig. Alles is mogelijk. Daar waar het vaak duurder is om nieuwe meubels te kopen of de muren opnieuw te behangen is het vervangen of plaatsen van kunst aan de muur een stuk goedkoper en toegankelijker. 

Iets aan de muur hoeft niet duur te zijn of van een bekende artiest te komen. Hoe leuk is het wanneer je eigen gemaakte kunstwerk aan de muur hangt? Een schilderij krijgt een extra dimensie wanneer het zelfgemaakt is. Tijdens het schilderen stop jij als kunstenaar je eigen emoties in het doek. 

Ben jij niet zo’n creatieveling van nature? Laat je dan meeslepen in de wereld van Schilderen op Nummer. Met deze kant en klare pakketten kan je zelf aan de slag met een prachtige kunstwerk als eindresultaat. Je zult merken dat door de simpele stappen van het schilderen te volgen je vanzelf meer oog voor detail krijgt en je zelf steeds creatiever zal worden met de verschillende verf wijzen. 

Inspiratie Nummer Schilderen - Interieur Design

Het goede aan de Painting with Numbers pakketten is het grote aanbod van afbeeldingen. Is je smaak weer veranderd? Komt de kleur van het schilderij niet overeen met het seizoen? Komt het motief niet meer overeen met de rest van het interieur? Geen probleem – dan komt hier een nieuw schilderij op nummer! Het individuele kunstwerk is in een mum van tijd en met veel plezier gemaakt. 

Inspiratie Nummer Schilderen - Interieur Design

Het maakt niet uit welke kamer opnieuw moet worden ontworpen of ingericht, met schilderen op Nummer vind je gegarandeerd de perfecte afbeelding. In onze verschillende collecties zijn vele motieven te vinden voor vele verschillende kamers. Of het nu in de keuken, in de woonkamer, in de slaapkamer, in de badkamer, in het gastentoilet of in de kinderkamer is – in elke ruimte kan de juiste sfeer gecreëerd worden met een passend schilderij.

Met de verschillende seizoenen van het jaar en de kleuren van deze seizoenen kan ook rekening worden gehouden om de feel-good factor in huis te stimuleren. Komt er een nieuw seizoen? Verwissel eenvoudig de verf op nummer schilderijen aan de muur voor nieuwe (of oude) nummers schilderijen. Bewaar de andere doeken op een droge plek totdat het juiste seizoen weer aanbreekt. Dit maakt van jouw woning een absolute eyecatcher!