Inspiratie Schilderen op Nummer - WereldstedenBijna de helft van de mensen op deze aarde woont in een stad. Niet gek dus dat sommige steden bestaan uit miljoenen mensen. Deze steden worden hele werelden op zich. Veel van deze steden hebben hun eigen uitstraling en zijn te herkennen aan grote eyecatchers. Andere steden zijn klein qua inwonersaantal, maar zijn alsnog door hun specifieke of eigenaardige kenmerken wereldbekend. 

In de stad is er altijd leven. Je hoort drukte en herrie dag in dag uit om je heen; straten vol mensen, lichtjes en koopwaar. Er is altijd wel wat te beleven: van urenlang shoppen, verdwalen in musea tot luieren in het park, je kan het zo gek niet bedenken. Ben jij een écht stadsmens? 

Wat is er leuker dan een mooi doek van jouw favoriete stad aan de muur? Zodat je hierbij altijd kan wegdromen met de sfeer van die stad. Misschien is het wel je eigen stad gewoon in Nederland, of wellicht is het een stad aan de andere kant van de wereld.

Er zijn vele liefhebbers voor romantische steden zoals Venetië en Parijs. De typerende kleine straatjes van Parijs en natuurlijk één van de meest bekendste symbolen van de wereld; de Eiffeltoren. Als je weleens in Parijs bent geweest weet je dat vele kunstenaar op straat prachtige doeken schilderen. Met de Schilderen op Nummer pakketten kan jij dat nu helemaal zelf doen! Tijdens het schilderen waan je je in de romantische sferen van de stad terwijl je zelf helemaal ontspant.

Inspiratie Schilderen op Nummer - Wereldsteden

Hou je meer van groots en drukte? Denk dan aan New York, Londen of San Francisco! Steden die iedereen wel kent van films of een vakantie. Times Square of de London Eye kunnen zo bij jouw aan de muur gehangen worden. Ben je net als deze steden zelf altijd enorm druk dan is er niets beters om heerlijk te ontspannen met het schilderen op nummer. Omdat de nummers al voor je op het doek staan hoef je er niet bij na te denken en kan je je gedachte gedurende een paar uur laten rusten. Voor je het weet heb je een prachtig schilderij geheel zelf geverfd.