De zomer komt er langzaam aan. Dat betekent voor de meeste van ons vakantie! Vaak vluchten we het land uit naar de Spaanse kust of de meren van Kroatië. Maar waarom doen we dat als we zelf ook over prachtige tuinen bezitten waar we heerlijk van de natuur en de zon kunnen genieten?

Inspiratie Schilderen op Nummer - Zomer in de tuinVaak wordt schilderen op nummer gezien als ‘regen activiteit’, iets voor binnen of voor ‘s avonds, maar juist buiten is het zo heerlijk om te schilderen! Het natuurlijke licht zorgt ervoor dat alle kleuren goed zichtbaar zijn en je hebt ook geen last van schaduwen op je doek van lampen die vanaf de verkeerde kant je doek belichten. 

Dus nóg een extra goede reden om deze zomer lekker in eigen land te blijven en je tijd door te brengen met één van de meest rustgevende hobbies die je maar kunt bedenken: schilderen op nummer. Zo is een thuis-blijf-vakantie in eigen tuin opeens niet meer zo saai.

Heb je geen mooie tuin om in te schilderen, dan kan je juist die tuin schilderen. We hebben verschillende afbeeldingen met prachtige tuinen en bloemen. Droom bij je schilderij weg terwijl je de tuin tot op detail verft.
Inspiratie Schilderen op Nummer - Zomer in de tuin
De paint by number set komt als compleet pakket, dus je kunt hem gemakkelijk meenemen naar een andere mooie plek in de natuur. Helemaal niet nodig om al je geld uit te geven aan een verre reis, breng het dromerige vakantiegevoel gewoon dichtbij. 

Verven op nummer heeft een ontzettend rustgevend effect. Je hoeft er niet bij na te denken, geen zware activiteit te verrichten en je bent toch lekker bezig met ook nog eens mooi eindresultaat. Tijdens het verven gaat het om totale ontspanning en je innerlijke balans weer terugvinden.